atmos maakt ons alvast warm met een teaser van de Nike Air Max 1 "Animal Pack 3.0"

atmos maakt ons alvast warm met een teaser van de Nike Air Max 1 "Animal Pack 3.0"

Altijd lachen met die jongens van atmos uit Japan, al hebben wij na het zien van de onderstaande foto even moeite om op adem te komen. Teasen is leuk, maar kom op man, wij hebben ook gevoel!

Als je aan dikke collabs denkt is de eerste naam die je ongetwijfeld te binnen schiet de Japanse retailer atmos. De winkel heeft samen met Nike misschien wel de meest fantasierijke en meest felbegeerde Air Max 1 -collabs in de geschiedenis van de sneaker geproduceerd. Eén van de populairdere en tevens redelijk verkrijgbare releases was toch wel het "Animal Pack", die in 2018 een 2.0-release kreeg met kleine aanpassingen in kleur en materiaal. Het lijkt er echter op dat atmos nog lang niet klaar is met het beestje.

Hirofumi Kojima heeft zijn Instagram gebruikt om iedere Animal-fan het hoofd op hol te brengen, zo dropte hij onderstaande foto. Zoals je kunt zien lijkt het te gaan om drie verschillende Animal 3.0 colorways, tevens met verschillende dierlijke prints. Enkel op basis van deze teaser maakt de luipaardprint een comeback, ook zien we een bruin gestreepte versie naast een hele strakke versie die is voorzien van een koeienvlekken motief. Wie wil dat nou niet? Koeien aan je voeten!

Of dit een release gaat worden voor Air Max Day 2020 (please god, yes!) weten we nog niet, voorlopig moeten we het met alleen deze foto doen. Check regelmatig ons sneaker blog en sneaker releasekalender voor updates!

bron: atmos japan

Meer relevante Blogs!