Het begint een beetje eng te worden! Wij plaatsen inmiddels vrijwel dagelijks informatie over nieuwe Air Max 1 releases, wat de afgelopen maanden zeker wel eens anders is geweest. Ons hoor je niet klagen hoor, we hopen dat de general releases hierdoor ook weer op gang komen zodat iedereen weer een lekker fris paartje Air Max 1 sneakers kan scoren.

De Nike Air Max 1 "Live Together, Play Together" is onderdeel van het Live Together, Play Together pack, een eerbetoon aan Spike Lee's 'Live Together, Play Together'-advertentiecampagne uit de jaren '90. Het paartje maakt gebruik van een witte mesh-basis met suède overlays. Om wat kleur aan de schoen toe te voegen, is er gebruik gemaakt van twee verschillend gekleurde Swooshes: Crimson en Blue, die bovenop de zwarte mud guards geplaatst zijn. Andere opvallende details is het gele stiksel op de zijkant van de toe box, het Urban Gym Jungle Gym-patroon op de binnenvoering en inlegzolen en het Multicolor peace-logo op de hielen.

De releasedatum is nog niet bevestigd, check dan ook regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan