De Nike Dunk is on fire. We zien dit jaar de ene na de andere dikke colorway droppen voor de tijdloze sneaker. We mogen dan ook gerust stellen dat de sneaker populairder is dan ooit, mede door gehypte releases als de Ben & Jerrys, die op dit moment voor rond de 1500 euro worden doorverkocht. Deze aankomende Nike Dunk Low PRM "Medium Curry" zal niet voor dezelfde bedragen over de resell toonbank gaan, maar zal vast en zeker hard gaan verkopen.

We hebben inmiddels goede foto's ter beschikking van deze upcoming "Medium Curry" colorway van de Nike Dunk. Deze nieuwe colorway gaat volgens bronnen volgend jaar op de markt komen. De colorway staat officieel te boek onder de naam Sail, Medium Curry en Fossil. De basis van de Dunk Low bestaat uit zacht suède met Sail als basis en lichtbruin op de overlays. Ten slotte maken Fossil-gekleurde swooshes en hieltags, gevolgd door Sail-gekleurde tussenzolen en Curry-gekleurde rubberen buitenzolen het ontwerp af.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet, wel weten we dat dit paartje zal gaan releases in 2021. Check voor meer informatie met enige regelmaat onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan