De officiële foto's en de releasedatum van het Ruohan Wang x Nike Pack

De officiële foto's en de releasedatum van het Ruohan Wang x Nike Pack

Een poos geleden brachten wij het nieuws al naar buiten over een nieuw upcoming pack dat het resultaat is tussen Ruohan Wang en Nike. Ruohan Wang is een illustrator, schilder en beeldend kunstenares. Ze is geboren in China en opgegroeid in Duitsland. Ze studeerde illustratie onder prof. Henning Wagenbreth aan de Berlin University of Art (UdK). Het opvallende en activistische werk van Ruohan was voor Nike reden genoeg om een samenwerking met haar aan te gaan met drie Nike modellen als canvas: de Air Force 1, Air Max 90 en de Blazer.

Vandaag werpen wij een blik op alle drie de paartjes binnen de collectie  - die overigens volgens onbevestigde bronnen op Donderdag 24 September zal gaan droppen. Het Flyleather waarmee ieder paartje van is voorzien is overigens voor 50% gemaakt van gerecyclede natuurlijke leervezels.

Ruohan Wang x Nike Air Max 90 Flyleather

RUOHAN WANG X NIKE AIR MAX 90 FLYLEATHER

De Ruohan Wang x Nike Air Max 90 Flyleather is voorzien van een witte Flyleather-basis die wordt bedekt met Wang's creatieve prints en chinese karakters in een diverse reeks kleuren. Opvallende details buiten de prints zijn artwork tong tags, felblauwe swooshes, felgroene Air Max-outlinings, gele hieltags en een witte tussen - en buitenzool.

Ruohan Wang x Nike Air Force 1 Low Flyleather

RUOHAN WANG X NIKE AIR FORCE 1 FLYLEATHER

De Ruohan Wang x Nike Air Force 1 Flyleather maakt gebruikt van een witte Flyleather-basis, gemaakt van ten minste 50% gerecyclede natuurlijke leervezels. Het canvas is bedekt met Wang's artwork diverse knallende kleuren, wereldbollen en Chinese letters. Meer artwork wordt is terug te vinden op de witte swooshes, tong tags en hiellipjes.

Ruohan Wang x Nike Blazer Mid Flyleather

RUOHAN WANG X NIKE BLAZER MID ’77 FLYLEATHER

Net als de andere twee schoenen binnen de collectie is de Ruohan Wang x Nike Blazer Mid voorzien van een witte Flyleather-basis,. Het bovenwerk is versierd met een scala aan kleuren, aardse pictogrammen, afbeeldingen en Chinese karakters. Andere details zijn de verschillende tongen, de witte leren swooshes, de witte tussenzool en de paarse rubberen buitenzool.