In 2014 bracht Nike een van de meest unieke Air Max 90-releases uit in de bijna drie decennia lange geschiedenis van de iconische Air Max 90. Het ging destijds om de Lunar SP 90-versie die uit werd gebracht onder de naam Nike Air Max Lunar90 SP Moon Landing. De sneaker wordt momenteel aangeboden voor een verkoopprijs van tussen de 600 tot in sommige gevallen wel 1000 euro - om even aan te geven hoe populair deze release destijds was en hoe gewild de sneaker tot op de dag van vandaag nog is. Nu vijf jaar later geeft Nike een onofficieel vervolg aan de release, in de vorm van deze Air Max 90 "Mars Landing" waar wij inmiddels de officiële foto's van hebben.

De schoen heeft een vergelijkbaar design, het heeft de reflective silver-colorway vervangen voor een Mars Stone/Magma Orange-colorway die meer lijkt op de rode planeet. Nike heeft dit keer niet gekozen voor het Lunar90 SP-model, maar gewoon voor de klassieke Air Max 90, dat is uitgerust met zijn gebruikelijke zool die pronkt met een zwart verfspettermotief, een zilveren badge op de achterkant en een prachtige Mars Stone/Magma Orange-colorway die over de gehele schoen is terug te vinden.

We hebben alvast wat verkooppunten voor je op een rij gezet, de verkooppagina zal uiteraard dagelijks worden bijgewerkt!

Nike Air Max 90 QS "Mars Landing"
Releasedatum: Zaterdag 16 Maart, 09:00 AM
Verkoopprijs: €160
Colorway: Mars Stone/Magma Orange
Verkooppunten: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur