De officiële foto's van de SoleFly x Air Jordan 1 Retro High OG "Art Basel"

De officiële foto's van de SoleFly x Air Jordan 1 Retro High OG "Art Basel"

De Officiële foto's van de SoleFly x Air Jordan 1 Retro High OG Art Basel zijn opgedoken. Betekent dit dat Nike dit paartje op korte termijn zal gaan releasen? Wij kunnen er nog weinig van zeggen, het zou zomaar kunnen dat deze hele vette Jordan 1 binnenkort op de planken ligt, iets dat wel vaker het geval is als Nike officiële foto's naar buiten brengt. Het gaat hier om een release die voor het bredere publiek is gemaakt, dat wil zeggen dat Nike de productie voor dit paartje aardig heeft opgeschroefd, wat voor ons natuurlijk positief nieuws is. Meer beschikbare paartjes, is meer kans om er één te scoren! 

De SoleFly x Air Jordan 1 Retro High OG Art Basel maakt gebruik van een volledig lederen bovenkant en is geïnspireerd op de Miami Hurricanes, aangezien oranje en groen het grootste gedeelte van de bovenkant voor hun rekening nemen. De kleur Wit is toegepast aan de zijkanten en aan de tussenzool, wat zorgt voor een stukje contrast. De schoen heeft ook aangepaste tong tags, gestempelde logo's, de cijfers 305 (de regiocode van Miami) in de tong en een oversized Jumpman-hangtag. Een rood gekleurde buitenzool maakt het design af.

Zoals gezegd is er nog geen releasedatum bekend, check regelmatig onze sneaker releasekalender, of check ons huidige aanbod Air Jordan 1-sneakers.