De On-feet foto's van de Stussy x Nike Air Force 1 Low Collection

De On-feet foto's van de Stussy x Nike Air Force 1 Low Collection

Een poos geleden lieten wij jullie al weten dat Stüssy en Nike bezig zijn een nieuwe collectie klaar te stomen. De samenwerking zal in dit geval de Nike Air Force 1 Low als hoofdrolspeler gebruiken. De collectie omvat twee colorways; een Fossil Stone en een Black. Vandaag zijn de on-feet foto's van beide paartjes eindelijk gespot.

De Stussy x Nike Air Force 1 Low-collectie bevat twee colorways voor de Air Force 1 Low. De ene is gekleed in een tonale Fossil Stone-kleurencombinatie en het tweede paar is volledig in het zwart uitgevoerd. Beide paartjes zijn qua design identiek en zijn uitgerust met tonale hennepconstructie als bovenkant, met dubbel geborduurde swooshes aan de zijkanten. Extra details zijn onder meer de Nike/Stüssy banding op de tong tags en een rubberen zool.

Naar verwachting zal deze collab rond de feestdagen gaan droppen. Op de hoogte blijven van deze release en nog veel meer sneakernieuws? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.