Het is de laatste tijd raak wat betreft Inside Out en Sketch modellen. Zo lieten we onlangs weten dat Nike binnenkort komt met de Nike Air Max 1 "Inside Out" Club Gold en Nike Air Max 1 "Inside Out" Phantom. De releases die we vandaag onder de loep nemen zijn wat betreft het Inside Out-gedeelte een stukje meer ingetogen.

Nike Air Max 1 Ghost

Vanaf de zijkant gezien lijken deze Nike Air Max 1 sneakers niet anders dan anders, voorzien van een sportieve grijze basis en elegante navy-overlays/branding. Vanaf de bovenkant gezien valt direct op dat de tong is voorzien van een omgedraaid label met de maat. stijlcode en gestikte naden. Ook zien we de Inside-Out stiknaden lopen rond de toe box. Het design krijgt de finishing touch in de vorm van een witte tussenzool, een Marine Air Max-unit en een driekleurige buitenzool.

Nike Air Max 1 Wolf Grey

Voor het paartje dat gekleurd is in Wolf Grey is qua Inside Out-elementen hetzelfde te zeggen. Deze versie maakt voornamelijk gebruik van neutrale grijs gekleurde elementen die zijn toegepast op het suede van de overlays en de mud guard. De swooshes zijn gemaakt van vlak glad leer, wat prima past bij de veters en de voering. Contrasterende stiksels rond de toe box en de tong vangen bij deze sneaker direct de aandacht.

Beide sneakers zijn inmiddels uitgebracht in de Verenigde Staten - een releasedatum voor Europa laat nog even op zich wachten. Check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Nike Air Max 1 "Inside Out" Ghost
Stijlcode: AH8145-016
Releasedatum: TBA

Nike Air Max 1 "Inside Out" Wolf Grey
Stijlcode: AH8145-113
Releasedatum: TBA

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur