Eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten over een nieuwe Air Max 90/1 White/Metallic Gold, maar daar laten we het niet bij voor vandaag. Er is namelijk goed nieuws voor alle liefhebbers van OG colorways: Nike dropt nóg een retestrakke colorway voor het hybride model in de vorm van deze Nike Air Max 90/1 "Spruce Lime"

Zoals gezegd maakt deze nieuwste AM90/1 gebruik van de Spruce Lime colorway, een spin-off van een OG Air Max 90 colorway die slechts eenmaal opnieuw werd uitgebracht in 2008. De sneaker is voorzien van wit mesh voor de toebox. De mudguard is opgebouwd uit leer, rond de oogjes op het vetersysteem is ook een stukje leer toegepast. Een opvallende lime groene Swoosh op de middenvoet en dito branding op de hak knallen er lekker uit. Een tweekleurige witte en grijze tussenzool met een grijze Air Max-unit maakt de look helemaal af.

De VS heeft de release van deze schoen al achter de rug, in de wandelgangen gaat een EU-releasedatum rond die staat op 1 September. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur