Verkooppunten Nike Air Max 1 Jewel Bordeaux

AA0512-600
Releasedatum 14 December 2017, 09:00 AM

Deze winter-proof Nike Air Max 1 Jewel Bordeaux is voorzien van een levendige paarse kleur, die perfect past bij de kerstperiode.

De comeback van de Air Max 1 Jewel is dit jaar enorm populair gebleken. Nike dropte de afgelopen maanden talloze releases, waarvan vele vrijwel direct uitverkocht raakte. Nike gaat lekker door met knallen, wij voorspellen namelijk dat dit één van de populairste releases binnen de Jewel-reeks zal gaan worden.

Veel opvallender dan deze Air Max 1 Jewel 'Bordeaux' gaan ze niet worden. Het rijk gestructureerde suède op de bovenkant bezit een diepe paarse tint die zich uitstrekt over de veters, binnenvoering en tong. Het enige contrast komt in de vorm van de Jewel Swoosh langs de zijkant, die in glanzend zwart is uitgevoerd.

Nike heeft in dit geval gekozen voor een witte middenzool die het uiterlijk mooi in balans houdt. Een paarse buitenzool maakt deze premium-release helemaal af.

De Nike Air Max 1 Jewel Bordeaux AA0512-600 dropt op 14 december. We houden je voor de release op de hoogte van de verkooppunten!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur