De dagen dat de releases van de Nike Air Max 1 je om de oren vlogen zijn long gone - en dan krijgen we ook nog eens de foto's van deze Nike Air Max 1 "Chinese New Year Longevity" op ons bord. Normaal hebben we daar weinig moeite mee, maar laat deze release nou net een Asia Exclusive zijn die ook nog eens gelimiteerd zal worden uitgebracht; slechts 7000 partjes zullen van de lopende band rollen.

In deze post werpen we een officiële blik op de Nike Air Max 1 CNY Longevity. Deze levendige Nike Air Max 1 is een van de vele Nike-modellen die Chinees Nieuwjaar viert. De sneaker maakt gebruik van een gebleekte blauwe denim basis, voorzien van roze details op de mud guard. Een verscheidenheid aan andere kleuren worden gebruikt op de schoen, waaronder Volt, Bright Orange en Peach.

Andere blikvangers zijn onder meer diverse Chinese tekens, drakenmotieven, vlinders en bloemenprints rond de enkel en hiel. De schoen krijgt wat contrast in de vorm van een zwarte tussenzool, een doorzichtige buitenzool met Chinese tekens en kleurrijke inlegzolen.

Zoals gezegd zal de sneaker alleen in Azië worden uitgebracht en ook nog eens in een beperkte oplage van slechts 7000 stuks. De datum staat op 23 Januari. Voorlopig lijkt de enige kans om dit paartje te scoren dus een site als StockX, waar de schoen inmiddels al te koop is voor een bedrag tussen de €300 en €800. Klik hier om het aanbod te bekijken.

Geen release meer missen? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur