New Balance 991 sneakers

De New Balance 991 is een populaire sneaker geproduceerd door het populaire sneakermerk New Balance. We hebben het hier over een hardloopschoen die comfort, ondersteuning en stijl combineert. De sneaker is voorzien van een klassiek atletisch ontwerp met een mix van suède, mesh en lederen materialen in de constructie. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van varkensleer en ademend mesh, wat zorgt voor duurzaamheid en ventilatie. De schoen heeft ook leren overlays voor extra ondersteuning en structuur.

Demping, comfort, stabiliteit en ondersteuning - de New Balance 991 heeft het allemaal

De New Balance 991 staat bekend om zijn uitstekende demping en comfort. Het beschikt over de eigen dempingstechnologie van New Balance, waaronder een ENCAP tussenzool en een dual-density foam systeem. De ENCAP tussenzool combineert een zachte schuimkern met een stevigere rand voor meer stabiliteit en ondersteuning. Dit dempingssysteem helpt schokken te absorberen en zorgt voor een responsieve en comfortabele ervaring.

Ook is de sneaker ontworpen om stabiliteit en ondersteuning te bieden, waardoor het geschikt is voor personen die overproneren of extra ondersteuning van de voetboog nodig hebben. De schoen heeft een traditionele vetersluiting die zorgt voor een veilige en verstelbare pasvorm. De schoen heeft een TPU (thermoplastisch polyurethaan) mediale staander die helpt om pronatie onder controle te houden en stabiliteit biedt tijdens het lopen.

De buitenzool van de New Balance 991 is gemaakt van duurzaam rubber dat goede tractie biedt op verschillende ondergronden. De rubberen buitenzool heeft een profielpatroon dat in meerdere richtingen loopt, dat helpt om grip te bieden en uitglijden te voorkomen.

De New Balance 991 is vervaardigd in de VS of het Verenigd Koninkrijk, het toont de toewijding aan van het merk aan de lokale productie en vakmanschap. Deze aandacht voor detail en kwaliteitscontrole dragen bij aan de reputatie van New Balance als een betrouwbaar en vertrouwd sneakermerk.

Koop jouw New Balance 991 sneakers op Sneaker Squad

De New Balance 991 heeft niet alleen aan populariteit gewonnen vanwege zijn prestatiekenmerken, maar ook vanwege zijn klassieke en veelzijdige stijl. Hij wordt vaak gezien als een lifestyle sneaker die voor alledaagse activiteiten kan worden gedragen, niet alleen voor hardlopen. De schoen is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, variërend van subtiele en neutrale tinten tot meer levendige en opvallende opties. Ben je dus op zoek naar een lekkere New Balance 991 sneaker? check dan ons aanbod New Balance 991 sneakers.