Over ons

Veel gestelde vragen


Ja, dat is mogelijk en wij bieden hiervoor diverse adverteermogelijkheden aan. Het is wel een vereiste dat de producten sneaker gerelateerd zijn en het onderwerp relevant voor onze bezoekers is. Wij kunnen hierbij kieskeurig zijn.

Naast zichtbaarheid in onze sneaker zoekmachine zijn er diverse andere mogelijkheden qua adverteren. Je kunt hierbij o.a. denken aan Winacties, Branded Content, Kortingscodes, Social Posts, E-mailing opties etc.

Wil je de eventuele mogelijkheden bespreken?
Mail naar info@sneakersquad.nl


Nee, Sneakersquad.nl heeft geen fysieke winkel. Wij hebben ook geen sneakers in eigen voorraad en wij zijn dus ook geen webshop.

Maar wat dan wel?
Sneakersquad.nl is een sneakerzoekmachine. Zoek, vind, vergelijk en koop jouw sneakers via de vele tientallen sneakerwebshops op ons platform. Sneaker gevonden op sneakersquad.nl? Dan wordt je via ons platform doorgelinkt naar één van onze partners en daar doe je je aankoop. Je koopt dus nooit een sneaker bij ons, maar altijd via ons platform. Onze partners verzorgen de betaling en afhandeling van je bestelling.


Ja, dat is zeker mogelijk! Uiteraard zijn hier wel enkele eisen aan verbonden. Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw sneaker aanbod op ons platform te krijgen. Het is wel van belang dat je een goede datafeed beschikbaar hebt, zodat wij jouw sneakers in onze sneaker-zoekmachine kunnen plaatsen.

Wil je de eventuele mogelijkheden bespreken of hebben we jouw webshop gemist?
Mail naar info@sneakersquad.nl


Sneakersquad.nl is een sneakerzoekmachine. Zoek, vind, vergelijk en koop jouw sneakers via de vele tientallen sneakerwebshops op ons platform. Sneakerwebshops kunnen hun online shop koppelen aan onze sneakerzoekmachine. Daardoor zijn wij in staat om een heel divers en breed aanbod van sneakers aan te bieden op één platform.

Sneaker gevonden op sneakersquad.nl? Dan wordt je via ons platform doorgelinkt naar één van onze partners en daar doe je je aankoop. Je koopt dus nooit een sneaker bij ons, maar altijd via ons platform. Onze partners verzorgen de betaling en afhandeling van je bestelling.


Cool, alle vragen en eventuele feedback is uiteraard welkom. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken; per mail (info@sneakersquad.nl), ons contactformulier of via de diverse social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram).

Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord. Heb je een leuk idee voor ons platform of iets wat je mist? Laat het ons vooral weten!


Heb je jouw nieuwe sneakers gevonden via sneakersquad.nl, dan word je doorverwezen naar één van onze partners en daar doe je je aankoop. De uiteindelijke aankoop van jouw sneaker vindt dus niet op ons platform plaats. Vandaar dat je voor vragen over verzenden, retourneren of het bestellen van jouw sneaker bij de webshop moet zijn waar jij je sneaker hebt aangeschaft.

Sneakersquad.nl heeft namelijk geen toegang tot de gegevens van jouw bestelling. De webshop waarvan jij de orderbevestiging hebt ontvangen is ook jouw aanspreekpunt betreffende de bestelling.

De webshops/partners op ons sneakerplatform selecteren wij zorgvuldig. Ben je van mening dat een van de sneakershops door de geboden service en/of kwaliteit niet thuis hoort binnen onze sneakerzoekmachine? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.


Ja zeker en graag zelfs! Ben jij een blogger, influencer of creëer je gewoon super coole sneaker content? Of denk je ons sneaker platform te kunnen verrijken met jouw input? Laat het ons dan vooral weten. Wij zijn altijd op zoek naar echte sneakersquads!

Wil je de eventuele mogelijkheden bespreken?

Mail naar info@sneakersquad.nl

Heb je jouw sneaker gevonden via Sneakersquad.nl, dan doe je jouw aankoop altijd bij de betreffende webshop. De betreffende webshop verzorgt de beveiligde betaling en verdere afhandeling van jouw bestelling. Jouw persoonsgegevens worden niet zonder jouw toestemming gedeeld met derden. Jouw betaalgegevens zijn niet bij ons bekend en die zullen wij ook nooit vragen.

Hoe kan je weten of je op een veilige site terecht bent gekomen en of de betaling veilig is?

Check altijd even de https verbinding; wanneer je online een betaling gaat doen, kijk dan altijd even naar het webadres. Het webadres moet beginnen met 'https://'. Dit houdt in dat de internetverbinding beveiligd is en dus afgeschermd voor onbevoegden.

Zie onze privacy policy voor meer info.