Rayssa Leal, ook bekend als de "Fairy Skater" is een Braziliaanse skateboardster die al op zeer jonge leeftijd internationale bekendheid kreeg met haar indrukwekkende skate skills. Leal werd geboren op 4 januari 2008 in Imperatriz, Maranhão, Brazilië en kwam voor het eerst in de publiciteit in 2015, toen een video van haar met een heelflip in een feeënkostuum viral ging op sociale media. Deze video trok de aandacht van professionele skateboarders en sportliefhebbers over de hele wereld en leverde haar de liefkozende bijnaam "Fairy Skater"op.

Toen ze 11 was, werd ze de jongste street skater die een Women's Final won  op de Street League Skateboarding World Tour en vervolgens toonde ze haar vaardigheden op de X Games. Ook Nike is Rayssa's populariteit niet ontgaan, want ze hebben haar inmiddels haar eigen Dunk sneaker gegeven. We blikken vooruit op de release van deze Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low die in maart van dit jaar zal gaan droppen.

De Rayssa Leal SB Dunk Low, heeft een fris en chique colorway bestaande uit de kleuren Pure Platinum, Deep Royal Blue, Vivid Purple, White en Gum Yellow. Deze levendige kleuren zijn toegepast op een leren basis met overlays van textiel. Aan de zijkant van de hak staat het logo van Rayssa, aangevuld met smiley bedeltjes veters sieren. De sneakers worden geleverd in een speciale verpakking, compleet met een extra set veters.

Scoor de Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low op donderdag 7 maart via diverse verkooppunten.

Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low

Mar
20
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low

Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low

FZ5251-001
Alle verkooppunten
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 8
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 9
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 7
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 1
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 3
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 4
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 5
Rayssa Leal x Nike SB Dunk Low Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur