Sneakerzoekmachine

New Balance 530 sneakers

New Balance 530

Een wederopstanding van de favoriete hardloopschoen van de vroege jaren 1990, de New Balance 530 silhouet blijft trouw aan zijn oorsprong met een plat en glad leren bovenwerk met mesh ventilatieopeningen.

De New Balance 530 werd aanvankelijk door New Balance gelanceerd als een prestatiegerichte hardloopschoen in 1992. Rond de tijd dat de in Boston gevestigde schoenenfabrikant aan het herstellen was van zijn verkoopdaling in de late jaren 80, ontpopte de sneaker zich tot een populair hardloopschoen model. De NB 530 hardloopschoen was een favoriet onder veel sneakerheads vanwege het simplistische ontwerp en toch opvallend uiterlijk, waarbij de klassieke looks van suèdeleer en mesh worden gecombineerd met superieure materialen zoals ENCAP-middenzool, ABZORB-hieldemping en superieure rubberen buitenzool voor tractie en stabiliteit.

New Balance staat sinds de oprichting in 1906 erom bekend enorm te investeren in onderzoek, ontwerp en nieuwe technologie. De nieuwste van deze technologieën zijn de 3D-geprinte tussenzolen van New Balance-schoenen. Met behulp van 3D-printing kunnen structuren worden geoptimaliseerd om zo min mogelijk materiaal te leggen waar de loper de schoen gebruikt. Met deze ontwerpkenmerken werd New Balance in zijn meer dan 100-jarig bestaan ​​bekend om zijn flexibiliteit en sterkte, gewicht en duurzaamheid.

Dames en heren variaties in de New Balance 530 lijn

Sinds de herintroductie zijn de afgelopen jaren variaties in de New Balance 530-lijn uitgebracht, waaronder New Balance 530 Suede, New Balance 530 Summer Waves, New Balance 530 Running, New Balance 530 Leather Textile, New Balance 530 Re-Engineered, New Balance 530 Canvas Wax, New Balance 530 Vazee en New Balance 530 Deconstructed. We merken vooral dat de New Balance 530 White modellen populair zijn. Vandaar ook dat de meeste NB 530 modellen in wit uitgebracht zijn.