NIKE Air Max 1 - Sneaker Squad

Nike Air Max 1 sneakers

In 1987 werd de eerste Nike Air Max schoen uitgebracht. Bij de Nike Air Max 1 was de Nike Air demping al direct zichtbaar in de hiel, wat de schoen vrijwel direct na zijn release een klassieker maakte. De Air Max 1 bovenkant is gemaakt van nylon en synthetisch suède. De eerste lederen editie van de Nike Air Max 1 werd uitgebracht in 1988.

Tot op de dag van vandaag blijft Nike de Nike Air Max 1 talloze keren opnieuw uitbrengen in een retro model, gemaakt van verschillende materialen en samenwerkingen met diverse ontwerpers.

De Nike Air Max 1 combineert de klassieke vormgeving met indrukwekkende prestaties, Nike Air Max 1 schoenen zijn prima geschikt voor in de sportschool en op straat. Deze kleurrijke sneakers lijken vrijwel hetzelfde als ze deden op hun eerste release in 1987, met inbegrip van de vorm, Nike Air Max unit in de hiel en de vette colorways die bij een breed scala aan kleding passen.

Of je ze nu tijdens een avondje uit draagt, of meer met een casual jeans of korte broek.. de Nike Air Max 1 past overal bij!
Om een zo breed mogelijke doelgroep aan te kunnen spreken ontwerpt Nike de Nike Air Max 1 schoenen met diverse verschillende uppers (bovenkant van de sneaker). Een bovenkant met gaas is goed geschikt voor mensen die regelmatig de sportschool bezoeken of hardlopen. Mensen die schoenen dragen tijdens een avondje stappen kunnen het beste een sneaker met een suède of lederen bovenkant kiezen.