NIKE Air Force 1 - Sneaker Squad

Het verhaal achter de Nike Air Force 1 sneakers 

Het verhaal achter één van de meest iconische modellen uit de sneakergeschiedenis: Nike Air Force 1. Deze sneakers bestaan inmiddels al ruim 35 jaar en zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Zeker onder basketballers is dit model zeer populair, maar inmiddels is de Air Force 1 ook onder echte sneakerfreaks een populair model en verzamelen zij deze in alle modellen en kleuren.

De Air Force 1, ontworpen door Bruce Kilgore, was de eerste basketbalschoen die Nike's Air-technologie gebruikte. De schoen miste bijna zijn uiteindelijke culturele impact nadat deze in 1984 werd stopgezet, twee jaar na de release van 1982. De schoen had een re-release in 1986 en is sindsdien enorm populair. Slijtage-testers vonden het model zelfs zo mooi dat zij weigerde de monsters terug te sturen.

Alle Nike Air Force 1 sneakers voor dames, heren en sale

Voor Nike Air Force 1 sneakers ben je bij Sneakersquad aan het juiste adres. Wij zoeken voor jou naar alle te gekke Nike Air Force 1 sneakers van alleen de beste webshops en brengen deze samen op ons sneakerplatform. Nooit meer eindeloos zoeken naar de goedkoopste deal. Sneakersquad zoekt op basis van jouw wensen de juiste Air Force 1 sneakers voor je uit. Ben je op zoek naar Air Force 1 dames, heren of sale sneakers? Via het filter-menu aan de linkerkant van de pagina bepaal je zelf je voorkeur en kleur. Of navigeer via onderstaande links naar de pagina van jouw voorkeur:
Nike Air Force 1 dames
Nike Air Force 1 heren
Nike Air Force 1 sale
Nike Air Force 1 wit

Welk model voeg jij toe aan je collectie?