Sneakerzoekmachine

Karhu sneakers

Karhu sneakers voor dames en heren

Het merk Karhu werd in 1916 in Finland opgericht door het bedrijf Ab Sport Artiklar, dat een beer als logo gebruikte. In 1920 veranderde Ab Sport Artiklar zijn naam in Karhu. Naast de discussen en speren die Karhu's belangrijkste producten waren, produceerde het bedrijf ook hardloopschoenen en spikes.

In 1951 verkocht Karhu het driestrepenmerk dat het had gebruikt aan een toen nog onbekend Duits merk genaamd Adidas voor het bedrag van 1600 euro en twee flessen whisky. In de jaren zestig begon Karhu het M-logo te gebruiken, dat nog steeds wordt gebruikt op Karhu-schoenen.

In 1997 veranderde de naam van Karhu-Titan in Karhu Sporting Goods. In 2008 verkocht Karhu Sporting Goods het merk Karhu aan Karhu Holding B.V., een Nederlandse holding onder leiding van Huub Valkenburg en Jay Duke. Met succes! Inmiddels zijn de Karhu sneaker niet meer uit ons straatbeeld weg te denken en erg populair onder sneakerfreaks – zowel voor dames als heren.

Karhu Fusion 2.0, Aria en Synchron – ook in de sale

De best verkochte Karhu sneakers van het moment zijn de Fusion 2.0, Aria en Synchron. Deze opvallende en kleurrijke sneakers zijn via Sneakersquad te koop in allerlei kleuren en maten. De Karhu is de ideale sneaker om te dragen tijdens een festival. Dankzij het heerlijke voetbed voelen deze schoenen aan als runners en het opvallende kleurenpalet maakt deze schoen helemaal af! Via Sneakersquad vergelijk je makkelijk alle Karhu sneakers van verschillende websites, zo betaal je nooit te veel. Benieuwd naar welke Karhu schoenen we op dit moment in de sale hebben? Check ze op de pagina Karhu sale sneakers.

Voor welk model ga jij?