Tim
Geschreven door
Tim

Je hebt limited en je hebt limited. En als we het over echt gelimiteerde sneakers hebben, dan is deze Nike x Louis Vuitton Air Force 1 bij uitstek waarschijnlijk één van de meest gelimiteerde en exclusieve sneakers van dit moment. Er zullen slechts 200 paartjes van deze Nike Air Force 1 worden gedropt, in een reeks verschillende maten. Deze zullen van 26 Januari tot en met 8 Februari onder de hamer gaan op de website van Sotheby’s. Het openingsbod is $2000.

Nike x Louis Vuitton Air Force 1 Foto 2
Nike x Louis Vuitton Air Force 1 Foto 4

Er zijn slechts 200 paar Nike x Louis Vuitton Air Force 1 beschikbaar

Na maanden van previews, speculaties en foto's, heeft de langverwachte Louis Vuitton x Nike Air Force 1 eindelijk informatie omtrent de releasedatum. De Louis Vuitton x Nike Air Force 1 is inmiddels ook officieel op de foto gezet door het bedrijf Sotheby's, die de veiling in goede banen zal gaan leiden. Er zullen 200 paartjes onder de hamer gaan, met een openingsbod van $2000. Welke maten en precies beschikbaar zullen zijn is niet bekend.

De Louis Vuitton x Nike Air Force 1 is volledig gemaakt van premium leer en wordt verfraaid met het emblematische monogram van Louis Vuitton en Damier-patronen met biezen van natuurlijk rundleer. De sneaker wordt vergezeld door een oranje Louis Vuitton Pilot Case met de klassieke S-slotsluiting van Louis Vuitton voorzien van een witmetalen afwerking. De Pilot Case bevat ook een bagagelabel in de vorm van een Nike Swoosh.

Het scoren van dit paartje is vrijwel onmogelijk, waardoor Nike besloten heeft binnenkort een andere Louis Vuitton Air Force 1 te droppen, waar meer dan 200 paartjes beschikbaar van zullen zijn. Zodra wij deze bevestiging hebben, laten wij jullie dit uiteraard weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Sneakers kopen?

Check dan onze Nike Air Force 1 pagina, waar jij razendsnel een prachtige Air Force 1 sneaker op de kop kunt tikken. Van wit tot zwart en van de meest voordelige prijs, wij helpen je op jouw zoektocht!