Tim
Geschreven door
Tim

A-COLD-WALL* is een modemerk dat is opgericht door de Britse ontwerper Samuel Ross. Het merk dook in 2015 op in de modewereld en kreeg al snel erkenning voor de innovatieve en onderscheidende benadering van streetwear en high-fashion fusion. A Cold Wall staat bekend om zijn unieke mix van utilitair design, avant-gardistische esthetiek. Samuel Ross haalt zijn inspiratie uit zijn achtergrond in de architectuur en geeft zijn ontwerpen strakke lijnen, structurele elementen en een sterke nadruk op vorm en functie.

Samuel Ross maakt al jaren toonaangevende ontwerpen via zijn A-COLD-WALL* merk. De afgelopen zes maanden heeft de Engelse ontwerper geholpen de toekomstgerichte visie van Converse te promoten, maar nu heeft hij een pauze ingelast om samen met Nike de Air Max Plus sneaker in een nieuw jasje te steken.

We blikken vooruit op de release van zowel de A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Onyx" als de A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Platinum Tint" die op het punt van droppen staan.

A Cold Wall x Nike Air Max Plus Platinum Tint Foto 10

Na een collab met Converse gaat A-COLD-WALL* nu de samenwerking aan met Nike

Na een paar gezamenlijke releases met Converse werkt A-COLD-WALL nu weer samen met Nike om twee monochrome colorways van de Air Max Plus uit te brengen voor de herfst van 2023. Het ene paar is uitgevoerd in "Black" en het andere in "Platinum Tint".

Beide ACW x Nike Air Max Plus stijlen zetten de traditionele mesh constructie aan de kant en kiezen voor een premium leren constructie, terwijl mesh is gebruikt voor de binnenvoering. Zelfs de plastic TPU overlays zijn in de schoen gegoten wat de premium esthetiek ten goede komt. De "ACW" branding is te zien op de tong, inlegzolen en hakken, terwijl "TN" branding intact is gehouden aan de achterkant en onder de voet. De schoen wordt uitgebracht in herenmaten en komt in een speciale co-branded verpakking.

Beide sneakers zullen verkrijgbaar zijn op donderdag 21 september, vanaf 9 uur 's morgens.

A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Platinum Tint" en "Onyx"

21
Sep 2023
A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Onyx"

A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Onyx"

FD7855-001
Alle verkooppunten
21
Sep 2023
A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Platinum Tint"

A-Cold-Wall* x Nike Air Max Plus "Platinum Tint"

FD7855-002
Alle verkooppunten
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Platinum Tint Foto 11
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Platinum Tint Foto 12
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Onyx Foto 11
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Onyx Foto 10
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Platinum Tint Foto 1
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Platinum Tint Foto 7
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Platinum Tint Foto 8
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Onyx Foto 1
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Onyx Foto 7
A Cold Wall x Nike Air Max Plus Onyx Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim