Het merk A Ma Maniére, wat in het Frans "Mijn Weg" betekent, is een high-end streetwear- en lifestylemerk. A Ma Maniére is opgericht door James Whitner en staat bekend om het toepassen van een mix van luxe, mode en straatcultuur. Het merk is niet alleen bekend geworden door zijn unieke selectie kleding en accessoires, maar ook door zijn doordacht ontworpen en unieke winkels.

Waar A Ma Maniére ook bekend door is geworden zijn de samenwerkingen met grote mainstream merken, met name Nike en Air Jordan. Deze samenwerkingen zijn mega populair gebleken door de toepassing van hoogwaardige materialen, unieke kleurstellingen en verhalen die vaak bij de releases horen. Ook in het geval van deze aankomende A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP "Green Stone" zijn de verwachtingen weer hoog, maar als we de foto's van deze Air Ship sneaker bekijken dan moet dat zeker goed gaan komen.

A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 6

A Ma Maniére en Jordan weten met deze Air Ship PE SP "Green Stone" weer een fashion statement neer te zetten

We blikken vooruit op de nieuwste collab van beide merken, namelijk deze Jordan Air Ship in "Green Stone" die zal droppen in het voorjaar van 2024.

De sneaker is uitgevoerd in een strakke colorway die bestaat uit Summit White en Green Stone. Er is gekozen voor een bovenwerk van Summit White leer. Perforaties op de toebox zorgen voor ademend vermogen, vintage mesh tongen passen bij de vintage middenzool en zorgen voor een verouderde look. Opvallend zijn de Green Stone suede Swooshes en hakken, waarbij de hak is voorzien van co-branding. Speciale groene tonglabels en een washed groen rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

Naast de sneakers krijg je bij deze release ook nog een aantal opvallende accessoires, zoals een A Ma Maniere hangtag en extra veters. Ook zal de sneaker worden geleverd in een speciale schoenendoos.

Voorlopig staat de releasedatum op 23 maart 2024, mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we dat via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP "Green Stone"

Mar
23
Coming soon
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP "Green Stone"

A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP "Green Stone"

FQ2942-100
Alle verkooppunten
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 2
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 3
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 4
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 5
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 7
A Ma Maniere x Jordan Air Ship PE SP Green Stone Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000