De aankomende Action Bronson x New Balance 1906R "Medusa Azul" weet als geen andere sneaker van New Balance kunst met mode te combineren. Action Bronson en New Balance zijn geen onbekende van elkaar, want er zijn al meerdere gezamenlijke releases gedropt die stuk voor stuk goed werden ontvangen door liefhebbers van de New Balance 1906 sneaker.

Zoals te zien is op de foto's, heeft de sneaker een opvallende blauwe kleur met zwarte details en een gumrubberen zool. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh en duurzaam leer, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het iconische "N"-logo siert de zijkanten, terwijl een stevige plastic plaat rond de hak extra ondersteuning biedt. Het Baklava-logo op de tong en inlegzool benadrukt de samenwerking en voegt een uniek tintje toe.

Verder is de 1906 voorzien van de bekende schokabsorberende N-ergy buitenzool en een Stability Web voor ondersteuning van de voetboog. De ACTEVA LITE tussenzool en ABZORB SBS hielpolstering bieden superieur comfort en stabiliteit. De schoenen worden geleverd in een speciale verpakking die de samenwerking nog eens onderstreept, inclusief een mooie dustbag.

Scoor deze Action Bronson x New Balance 1906R "Medusa Azul" op vrijdag 12 juli via diverse verkooppunten.

Action Bronson x New Balance 1906R "Medusa Azul"

Jul
12
Action Bronson x New Balance 1906R "Medusa Azul"

Action Bronson x New Balance 1906R "Medusa Azul"

M1906RON
Alle verkooppunten
Action Bronson x New Balance 1906 R Medusa Azul Foto 2
Action Bronson x New Balance 1906 R Medusa Azul Foto 3
Action Bronson x New Balance 1906 R Medusa Azul Foto 1
Action Bronson x New Balance 1906 R Medusa Azul Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur