Tim
Geschreven door
Tim

Al is het op de beurs mega onrustig voor het merk Adidas, de nieuwe Yeezy sneakers blijven gewoon komen. Nadat er eerder deze week al wat aankondigingen waren over nieuwe colorways voor de Yeezy 500, is het nu de beurt aan de Yeezy 450. We werpen vandaag namelijk een blik op de officiële foto's van deze nieuwe Adidas Yeezy 450 "Stone Flax", die op de planning staat om op 21 Oktober te droppen.

Fans van de adidas YEEZY 450 hebben dit jaar een hele reeks nieuwe looks van het model voorgeschoteld gekregen, waarbij elke colorway vasthoudt aan de monochromatische bekendheid van de sneaker. De sneaker zal nu worden gedropt in een "Stone Flax" colorway, waarbij het sokachtige Primeknit-bovenwerk is voorzien van een bruinachtig grijs. De typische adidas Yeezy touwveters keren terug en weven door het ongestructureerde bovenwerk. Een iets donkerdere tint is toegepast op de opvallende stekelige zool om de look af te maken.

De release voor deze Adidas Yeezy 450 "Stone Flax" staat gepland op 21 Oktober. Mocht daar nog verandering in komen, dan laten we je dit weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Adidas Yeezy 450 "Stone Flax"

21
Oct 2022
adidas Yeezy 450 "Stone Flax"

adidas Yeezy 450 "Stone Flax"

ID1623
Alle verkooppunten
Adidas Yeezy 450 Stone Flax Foto 5
Adidas Yeezy 450 Stone Flax Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim