De langdurige samenwerking tussen BAPE en adidas heeft een belangrijke rol gespeeld op het gebied van streetwear en sneakertrends, waarbij de kenmerkende stijl van sportkleding samensmelt met de flair van urban fashion. Beide merken beginnen het jaar goed door een frisse interpretatie van de Adidas Stan Smith sneaker te introduceren die de onderscheidende kenmerken van beide merken perfect weet te combineren.

BAPE x Adidas Stan Smith ABC Camo Foto 2

BAPE en Adidas leveren met de BAPE x Adidas Stan Smith "ABC Camo" opnieuw een kunstwerk af

Deze nieuwe BAPE x Adidas Stan Smith "ABC Camo" is een hulde aan de bekende designelementen waar BAPE bekend mee is geworden, waarbij de beroemde ABC Camo uiteraard niet mag ontbreken op het premium leer dat is gebruikt. De schoen is voorzien van de direct herkenbare camoprint en vormt een opvallend contrast met de witte leren hak. Op de hak zien we tevens de co-branding terug, met de logo's van BAPE en adidas in een verfijnde gouden tint. De tong is bij deze versie uitgevoerd op een unieke manier, door het iconische APE hoofd van BAPE te tonen in plaats van de gebruikelijke handtekening van Stan Smith als eerbetoon aan het tennisicoon.

Het 30th Anniversary BAPE-embleem op de dubraes lijkt een eerbetoon aan de verjaardag van BAPE in 2023 te zijn, wat erop wijst dat dit ontwerp oorspronkelijk gepland was voor een release in 2023. Maakt natuurlijk niets uit, want de sneaker is nog even populair als een paar maanden geleden. Het ontwerp wordt afgemaakt met een ingetogen off-white zool, die ervoor zorgt dat hij aan elke collectie kan worden toegevoegd.

Scoor deze speciale collab op zaterdag 10 februari via diverse verkooppunten.

BAPE x Adidas Stan Smith "ABC Camo"

Feb
10
BAPE x Adidas Stan Smith "ABC Camo"

BAPE x Adidas Stan Smith "ABC Camo"

IG8949
Alle verkooppunten
BAPE x Adidas Stan Smith ABC Camo Foto 5
BAPE x Adidas Stan Smith ABC Camo Foto 4
BAPE x Adidas Stan Smith ABC Camo Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur