Tim
Geschreven door
Tim

Adidas kondigde onlangs aan dat ze samen met het Italiaanse modehuis Gucci gaan samenwerken aan een collectie die het erfgoed en de creativiteit van beide merken combineert. Naar verwachting zal het begin volgend jaar los gaan wat betreft de Adidas x Gucci collectie, maar de eerste foto's van een handvol Gucci x adidas Gazelles die naar verwachting deel zullen uitmaken van de samenwerking zijn alvast gespot.

De Adidas Gazelle zal onderdeel zijn van de Adidas x Gucci collectie

De Adidas Gazelle zal sowieso onderdeel gaan uitmaken van de collectie van Adidas en Gucci, we hebben ook al een handje vol foto's van de sneaker in verschillende colorways en uitvoeringen. Zo zien we het klassieke Gucci-gekleurde motief, een slangenprint motief, een suède/lederen versie en een fluwelen G-monogrampaar. Enkele opvallende details van de sneakers zijn o.a. semi-doorschijnende rubberen zolen met Gucci-branding aan de zijkant, evenals co-branding op de tongen, hielen en inlegzolen. Ook zien we de Gazelle-tekst in goudfolie langs de zijkanten in combinatie met Gucci-kanttips.

De samenwerking tussen Gucci x adidas Gazelle heeft geen officiële releasedatum, maar ze zullen naar verwachting later dit jaar hun debuut maken. Wil je op de hoogte blijven? check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim