De Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Zebra" is samen met de Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Bred" ongetwijfeld één van de populairste Yeezy-colorways ooit. De Zebra dropte voor het eerst in Februari van 2017 en was lang niet voor iedereen beschikbaar. Sterker nog, het paartje is jaren lang hét best verkopende Adidas paartje op de resell-site StockX. Voor iedereen die in 2017 naast de sneaker greep komt Adidas met een herkansing: doe vóór 10 December 07:30 mee aan de raffle op de Adidas app en jij maakt misschien kans om dit paartje alsnog aan je collectie toe te voegen.

Deze restock is niet de eerste, het is inmiddels de zesde keer dat Adidas de Zebra opnieuw uitbrengt. Iets zegt ons echter dat dit weleens de laatste keer kan zijn. De sneaker is voorzien van een wit en zwart Primeknit-bovenwerk met een gewaagd rood "SPLY-350" -logo op de zijkant. Een Milky doorschijnende Boost-zool maakt het simpele, maar tegelijkertijd heel opvallende design compleet.

Wil jij kans maken om dit paartje alsnog aan je collectie toe te voegen? Meld je dan aan op de Adidas-app en schrijf je in voor de raffle. We zijn benieuwd hoeveel van jullie geluk hebben!

Meer sneaker nieuws? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan