We kunnen het onderhand nog maar moeilijk bijhouden - zoveel colorways droppen er momenteel voor de Adidas Yeezy. Onlangs kondigde het merk nog twee nieuwe colorways aan, die naar onze mening toch wel weer heel erg vet zijn. De fans van het model hoor je ook niet klagen, door het grote aantal nieuwe releases zijn de schoenen iets minder populair bij de resellers - waardoor de echte fans van het model een grotere kans hebben om een Yeezy tegen een normale prijs te kopen.

-----------------------------

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Asriel"

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Asriel

Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit paartje in September van dit jaar droppen: De Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Asriel", wederom een nieuwe veelzijdige versie van het populaire Yeezy-model. De schoen maakt gebruik van een mix van zwarte en grijze tinten over de Primeknit-constructie, voorzien van een effen zwarte streep aan de zijkant, dit alles rustend bovenop een vintage-stijl doorschijnende zool die uiteraard gebruik maakt van de kenmerkende Boost-demping.

De geruchten gaan dat deze Yeezy zal gaan droppen in September van dit jaar, check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates omtrent de releasedatum.

-----------------------------

Adidas Yeezy Boost 350 VS "Israfil"

Adidas Yeezy Boost 350 VS "Israfil"

Een andere Yeezy die een iets concretere releasedatum heeft is deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Israfil" die in Juni van dit jaar zal gaan droppen. Het is wederom een nieuwe colorway voor de Boost 350 V2. De sneaker maakt gebruik van lichtgrijze en zandgele tinten over het Primeknit-bovenwerk. De welbekende streep op de middenvoet is voorzien van een brutale gele tint die daardor niet is te missen. Het ontwerp wordt gecompleteerd door halfdoorschijnende grijze tussenzolen die bovenop een lichte rubberen buitenzool rusten. Ten slotte ronden een lichtgrijze inlegzool en lichtgrijze veters het design af.

Zoals gezegd zal deze Yeezy naar alle waarschijnlijkheid in Juni gaan droppen. Check dus regelmatig de sneaker releasekalender om op de hoogte te blijven.

Foto's: hanzuying en repgod888

Stephan
Geschreven door
Stephan