Tim
Geschreven door
Tim

Net als vorig jaar, toen Adidas rond de feestdagen met de Home Alone x Adidas Forum Low kwam, zullen ze dit jaar ook weer met een sneaker komen die een ode brengt aan één van de meest bekende kerstfilms aller tijden. Het gaat hier natuurlijk om de film Home Alone 2, waar deze Adidas Forum Low "Home Alone 2" op gebaseerd is.

Als knipoog naar de feestdagen en de pech die hoofdrolspeler Kevin in New York City ondervond, gaat deze speciale adidas Forum Low gekleed in een grijs kleurenschema als een ode aan de Pigeon Lady uit Central Park met wie Kevin uiteindelijk een goede vriendschap opbouwt. De schoen is gemaakt van een mix van leer, suède, rubber en mesh. De schoen heeft een witte en grijze leren basis, terwijl de suède panelen ook een grijze tint bevatten. De voering is uitgevoerd in een roodachtig kastanjebruine kleur. De bijnaam "Home Alone 2" is op de tong te zien, terwijl de uitdrukking "Hiya Pal!" op de dubraes staat. De schoen is ook voorzien van hangtags en een extra set veters.

De sneaker zal waarschijnlijk gaan droppen op Zaterdag 3 December, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Adidas Forum Low "Home Alone 2"

05
Dec 2022
adidas Forum Low "Home Alone 2"

adidas Forum Low "Home Alone 2"

ID4328
Alle verkooppunten
Adidas Forum Low Home Alone 2 Foto 10
Adidas Forum Low Home Alone 2 Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim