De Adidas Campus sneaker is op dit moment misschien wel dé populairste sneaker van Adidas. Het iconische model verdiende zijn sporen al in de jaren 80, toen het zowel op de basketbalvelden als in de hiphop scene populair was. In de jaren 2000 maakte de Campus een comeback in de vorm van de Campus 00s, waarbij het design zijn vintage aantrekkingskracht wist te behouden en zich tegelijkertijd aanpaste aan nieuwe trends.

Op zaterdag 1 juni dropt Adidas misschien wel dé dikste Campus van dit jaar, in de vorm van deze Adidas Campus 00s Wmns "Black Leopard". Zoals je kunt zien maakt deze versie gebruik van de mega populaire luipaardprint, die is toegepast op de three stripes.

Adidas Campus 00s Wmns Black Leopard Foto 5

Een beige/witte colorway met een luipaardprint maken deze Campus sneaker een musthave

Deze Campus 00s heeft een bovenwerk die volledig is voorzien van leer en suede, uitgevoerd in de kleur “Core Black”. De veters, tong en sokvoering zijn ook uitgevoerd in het zwart, waardoor de rest van de sneaker de ruimte krijgt om de spotlight te pakken. 

Als we het toch over de spotlight hebben, dan mogen de iconische three stripes niet worden overgelsagen, want die stelen bij deze release absoluut de show door de toepassing van een luidpaardprint. Andere contrasterende details op de schoen zijn de Wonder Beige-gekleurde lipjes op de hiel en het in Wonder Beige uitgevoerde geborduurde Adidas logo op de oversized pluche tong. Een zwart Adidas logo is in reliëf aangebracht op de hakken. Een off witte rubberen zool met visgraatmotief maakt het geheel af.

Scoor deze heerlijke Adidas Campus 00s Wmns "Black Leopard" op zaterdag 1 juni via diverse verkooppunten.

Adidas Campus 00s Wmns "Black Leopard"

Jun
01
Adidas Campus 00s Wmns "Black Leopard"

Adidas Campus 00s Wmns "Black Leopard"

ID7039
Alle verkooppunten
Adidas Campus 00s Wmns Black Leopard Foto 3
Adidas Campus 00s Wmns Black Leopard Foto 6
Adidas Campus 00s Wmns Black Leopard Foto 2
Adidas Campus 00s Wmns Black Leopard Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur