Wie kent 'm onderhand niet? Bad Bunny, wiens echte naam Benito Antonio Martinez Ocasio is. De Puerto Ricaanse zanger, rapper en songwriter staat bekend om zijn unieke mix van reggaeton en latin trap muziek. Hij werd geboren op 10 maart 1994 in San Juan, Puerto Rico en verwierf internationale bekendheid met zijn muziek, die vaak een breed scala aan thema's en onderwerpen aankaart, van sociale kwesties tot persoonlijke ervaringen.

Naast zijn succesvolle muziekcarrière heeft Bad Bunny zich ook gewaagd in de wereld van mode. Eerder ging hij al meerdere samenwerkingen aan met Adidas, waarmee hij een lijn sneakers en kleding ontwierp. Deze samenwerkingen weerspiegelen Bad Bunny's kenmerkende stijl en culturele invloeden, vaak met levendige kleuren, unieke ontwerpen en knipogen naar zijn Puerto Ricaanse afkomst.

Na zijn optreden op Coachella dit jaar, waar hij zijn nieuwste Campus "Wild Moss" release lanceerde in aanloop naar de wereldwijde lancering, maakte Bad Bunny onlangs zijn opwachting op WWE Raw waar hij nog een nieuwe colorway van de Response CL liet zien. Het gaat hier om de aankomende Bad Bunny x Adidas Response CL "Paso Fino" die dropt op zaterdag 28 oktober.

Bad Bunny x Adidas Response CL Paso Fino Foto 5

Bad Bunny voorziet de Adidas Response CL van bruine tinten met paarse contrasterende accenten

Bad Bunny's samenwerking met Adidas heeft hem in staat gesteld om zijn creativiteit buiten de muziek te uiten en bij te dragen aan de voortdurende convergentie van mode en muziek. De nieuwste collab is deze Bad Bunny x Adidas Response CL "Paso Fino" die is uitgevoerd in een mix van bruine tinten met paarse contrasterende accenten op de tong, neus en veterlussen. De schoen heeft een mix van materialen, waaronder een klassieke mesh basis met suède overlays. Bad Bunny's derde oog logo op de hakken, zolen met branding bovenop een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

De releasedatum staat op zaterdag 28 oktober.

Bad Bunny x Adidas Response CL "Paso Fino"

Oct
28
Bad Bunny x Adidas Response CL "Paso Fino"

Bad Bunny x Adidas Response CL "Paso Fino"

ID0780
Alle verkooppunten
Bad Bunny x Adidas Response CL Paso Fino Foto 3
Bad Bunny x Adidas Response CL Paso Fino Foto 2
Bad Bunny x Adidas Response CL Paso Fino Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur