De release van het Adidas NMD Japan Pack staat zo goed als voor de deur.. Het is vanaf dit moment nog een uurtje of 12 en dan is het zover! Deze release bestaat uit twee verschillende colorways. We nemen nog even snel een kijkje naar beide Adidas sneakers die uitgevoerd zijn in Triple Black en Triple White.

Adidas is sinds Februari van dit jaar al bezig met het promoten van deze release, en dat heeft ze geen windeieren gelegd. Naar verwachting zullen beide paren erg in trek zijn.. dat gaat dus weer spannend worden rond de klok van 12 uur vanavond.

Beide paren van het adidas NMD Japan Pack worden geleverd in een monochromatische afwerking van wit of zwart. Het ontwerp van de schoen bestaat uit een Primeknit-bovenkant, een Boost-middenzool in combinatie met EVA-inlegzolen, de bekende driestreep-branding op de zijpanelen, tonale veters en Japanse branding op de middenzool die het strakke ontwerp afronden. Deze schoen is alles behalve schreeuwerig, maar gewoon een clean en simpel design, wat soms ook gewoon helemaal niet erg is. Welke kleur heeft jouw voorkeur? Wij gaan persoonlijk voor de Triple White!

Afbeeldingen: Japanican

Bekijk hier onze Adidas Collectie!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur