Altijd handig als je gaat joggen, zo'n reflecterende schoen. Nu denken wij persoonlijk dat je beter kan kiezen voor een reflecterende jas als het gaat om veiligheid - maar ach, als je toch bezig bent kunnen er ook wel een paar schoenen bij. Wij denken niet dat dit de hoofdreden was van Adidas om de Adidas Nite Jogger te voorzien van 3M reflecterende details, maar dat dit gedaan is omdat het er gewoon heel cool uitziet.

De Nite Jogger werd in April van 2019 opnieuw uitgebracht als een schoen voor, zoals Adidas het zo mooi zegt de "night time creators". Het merk blijft niet alleen trouw aan de naam van de sneaker uit de jaren 70, maar ook door de toevoeging van reflecterende accenten op de voorvoet, middenvoet en hiel waar het paartje destijds ook al gebruik van maakte.

3M ™ Scotchlite ™ -overlays zijn de eyecatcher van de schoen, het reflecterende detail bedekt elke centimeter van het bovenwerk van beide paartjes. Hoewel het meer visueel contrast biedt op de "Hi-Res Red" Nite Jogger mag de Metal Grey-colorway er ook zeker zijn. De sneakers maken gebruik van oversized 3M-branding op de zijkanten, evenals tonale Boost-demping onder de voeten.

Deze Nite Joggers staan voorlopig op de planning om op 1 Mei te droppen. Check tot die tijd regelmatig onze sneaker releasekalender, of de verkooppunten die wij hieronder hebben toegevoegd.

--------------------

3M X ADIDAS NITE JOGGER "HI-RES RED"

3M X ADIDAS NITE JOGGER "HI-RES RED"

Releasedatum: Vrijdag 1 Mei
Colorway: Hi-Res Red/Silver Metallic/Hi-Res Red
Stijlcode: FV3621
Verkoopprijs: €139,95
Verkooppunten: bekijk hier het aanbod

--------------------

3M X ADIDAS NITE JOGGER "METAL GREY"

3M X ADIDAS NITE JOGGER "METAL GREY"

Releasedatum: Vrijdag 1 Mei
Colorway: Metal Grey/Silver Metallic/Metal Grey
Stijlcode: FV3622
Verkoopprijs: €139,95
Verkooppunten: bekijk het aanbod

Stephan
Geschreven door
Stephan