Alexis Sablone is een professionele skateboarder, kunstenaar en architect die bekend staat om haar inspanning om inclusiviteit binnen de sport te promoten. Ze is bekend geworden door haar vaardige optredens in wedstrijden zoals de X Games, waar ze meerdere medailles heeft gewonnen. Sablone's technische bekwaamheid en creatieve tricks hebben van haar een pioniersfiguur gemaakt in het vrouwenskateboarden. Ze vertegenwoordigde de Verenigde Staten op de Olympische Spelen van Tokyo 2020 toen skateboarden debuteerde als Olympische sport.

Onlangs werd door Nike aangekondigd dat Alexis In 2024 haar eigen Dunk sneaker zal krijgen, samen met een Converse AS-1 Pro sneaker.

Deze Alexis Sablone x Nike SB Dunk Low is ontworpen door Alexis Sablone heeft een wit premium getrommeld lederen ontwerp met perforaties op de toebox voor optimale ventilatie. Opvallend zijn de overlays die zijn voorzien van een reptielprint in groene en fuchsia roze tinten die doorlopen tot op de olijfkleurige Swooshes, waardoor de schoen een edgy randje krijgt. De buitenste kleuren kunnen na langdurige dragen of skaten wegslijten, waardoor de levendige fuchsia laag eronder zichtbaar wordt. Een sail middenzool en groene rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet voor je, uiteraard houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Alexis Sablone x Nike SB Dunk Low

Datum nog
niet bekend
Alexis Sablone x Nike SB Dunk Low

Alexis Sablone x Nike SB Dunk Low

HJ3386-300
Alle verkooppunten
Alexis Sablone x Nike SB Dunk Low Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur