Tim
Geschreven door
Tim

Na de eerdere succesvolle releases van de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch" (15 Oktober) en de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua" (4 November) hebben wij eindelijk de release-informatie van het derde paartje binnen The Wave collectie van Patta. De Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon" zal droppen als Chapter 3: Forward, het derde hoofdstuk van dit artistieke avontuur. Wij hebben inmiddels de releasedatum van het paartje binnen en zullen jullie zo goed als mogelijk voorbereiden op de release van deze nu al legendarische sneaker.

De color blocking die is toegepast op deze Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon" is anders dan de voorgaande releases, waardoor de focus bij deze release niet direct ligt op de golvende mud guard. Zowel het midden als een gedeelte van de bovenkant van de sneaker zijn voorzien van een donkere tint paars, dat mooi in contrast is gebracht door de toepassing van grijs gekleurd mesh onder de lederen Rush Maroon-gekleurde lagen. Een opvallende oranje kleur knalt van de sneaker en is toegepast op de voering, de bovenste veteroogjes en de Nike Air-branding. De sneaker maakt gebruik van een Sail-gekleurde tussenzool met een Air Unit die is uitgevoerd in Volt.

Patta x Nike Air Max 1 Rush Maroon
Patta
Schermafbeelding 2021 11 16 om 23 30 57

Informatie over de release op Patta.nl en de in-store release

Wie de afgelopen raffles bij Patta.nl heeft gevolgd, weet dat het er voor de deur van de Amsterdamse winkel altijd gezellig aan toe gaat. Rijen van sneakerfreaks die hopen een paartje te kunnen bemachtigen horen er helemaal bij. Helaas, vanwege het toenemende aantal gevallen van Covid-19 in Nederland, zal de in-store release van de Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon" in de vorm van een online raffle plaatsvinden. Dit betekend echter niet dat je je paartje niet hoeft op te halen, maar dit moet na een eventuele succesvolle raffle op afspraak gebeuren. Mocht je één van de gelukkige zijn, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin meer informatie.

Patta maakt ook duidelijk melding van de policy omtrent het afhalen van de sneaker in hun winkel:

Bij aankomst in de winkel dien je het winkelpersoneel jouw ID-kaart te tonen en deze moet overeenkomen met de gegevens waarmee jij jezelf hebt ingescrheven op de raffle. Jij kunt het artikel alleen zelf ophalen. Dit betekent dat niemand anders de sneakers op jouw naam kan kopen. De maat waarmee je meedeed aan de raffle MOET de maat zijn die je draagt. Doorverkopen is onder geen beding toegestaan, en als er argwaan is, hebben medewerkers het recht om te weigeren de schoen te verkopen en je te verbieden deel te nemen aan toekomstige raffles.

Zoals je ziet maakt Patta geen grappen wat betreft resellers. Zorg er dus voor dat alle informatie die je invoert tijdens het inschrijven op de raffle klopt.

Vooralsnog lijkt het erop dat je tot Donderdag 18 November, 10:00 kunt inschrijven voor de in-store raffle. Vervolgens dropt de sneaker nogmaals, maar dan op de website van Patta.nl. Als je dán een paartje weet te winnen, zal de sneaker wel worden verzonden.

Alle verkooppunten van de Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon"

24
Nov 2021
Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon"

Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon"

DO9549-001
Alle verkooppunten