Tim
Geschreven door
Tim

De Swoosh van Nike is zonder twijfel een van de meest bekende logo's in de geschiedenis. Het symbool werd in 1971 ontworpen door Carolyn Davidson, die destijds een student grafisch ontwerp was aan de Portland State University. Het ontwerp is door de jaren heen vrijwel hetzelfde gebleven en als eerbetoon hieraan komt Nike met deze prachtige Nike Air Max 90 "Multi Swoosh", die is voorzien van maar liefst vier Swooshes aan de zijkant.

Deze Air Max 90 maakt gebruik van een ademende mesh-basis en is bedekt met gladde leren panelen. Rubberen elementen zijn toegepast rond het vetersysteem en de hielbadge als een knipoog naar het Centre Pompidou in Parijs, waarop dit model is geïnspireerd. Onder de voeten vind je een frisse Air-tussenzool die zo comfortabel is als maar kan. Zoals de naam van de sneaker al aangeeft kun je natuurlijk niet om de vier Swooshes heen. Deze zijn uitgevoerd in het grijs, blauw, rood en in het lichtblauw als borduursel.

De sneaker dient dit jaar nog te droppen, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Multi Swoosh"

24
Apr 2023
Nike Air Max 90 "Multi-Swoosh"

Nike Air Max 90 "Multi-Swoosh"

FJ4223-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Multi Swoosh Foto 9
Nike Air Max 90 Multi Swoosh Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim