De Shadow 6000 is een van de populairste sneakers van het merk Saucony. De schoen staat al jaren bekend om zijn prestaties, stijl en om zijn klassieke tijdloze. Het ontwerp van de schoen en wordt vaak gezien als een veelzijdige optie voor zowel sporters als modeliefhebbers.

Ook heeft de sneaker een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 80 toen Saucony steeds meer bekendheid kreeg in de sportschoenenindustrie. De Shadow 6000 werd geïntroduceerd als een evolutie van de originele Shadow modellen. Hij was ontworpen om voort te bouwen op het succes van zijn voorgangers door verbeterde prestaties en stijl te bieden.

Asphaltgold, een van de bekendere sneakershops in Duitsland heeft inmiddels een nieuwe samenwerking aangekondigd met Saucony. Op zaterdag 14 oktober komen zij samen met deze heerlijke Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 "Accelerate Decelerate".

"Accelerate Decelerate" is het motto die deze Shadow 6000 het best omschrijft

Versnellen Vertragen - twee tegenpolen die elkaar aantrekken, die niet onafhankelijk van elkaar kunnen werken, net zoals yin en yang.

In onze snel bewegende werkelijkheid is het moment van "vertragen" bijzonder belangrijk. Onze omgeving zorgt bijna vanzelf voor versnelling en daarom moeten we ons concentreren op bewust vertragen - al is het maar voor heel even. De aanstaande samenwerking van Asphaltgold met Saucony vertegenwoordigt dit moment. Saucony staat immers al meer dan 40 jaar voor snelle hardloopschoenen en heeft dus altijd voor beweging en snelheid gezorgd. De Shadow 6000, oorspronkelijk uitgebracht in 1991, was geen uitzondering.

De Saucony x Asphaltgold Shadow 6000 komt in een klassieke materiaaluitvoering met veel suède en bijzonder grof mesh, gecombineerd met een zilveren zijpaneel in de vorm van een golf. Kleine bijzonderheden: voor de allereerste keer heeft de mudguard van de Shadow 6000 een geborduurde minigolf. Er zit ook een flinterdunne synthetische overlay op de zijkant en de tong, waardoor het grove mesh bijna doorschijnend lijkt.

De kleurenmix van de "Accelerate Decelerate" is - geheel in lijn met het thema - terughoudend en toch harmonieus, lichtgrijs & gebroken wit in combinatie met wit en olijf, plus details in zilver, grijs en het wave logo in het zwart.

Interesse om dit paartje te scoren? Bezoek op 14 oktober dan de website van onze vrienden van Asphaltgold.

Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 13
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 5

Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 "Accelerate Decelerate"

Oct
14
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 "Accelerate Decelerate"

Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 "Accelerate Decelerate"

S70823-1
Alle verkooppunten
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 9
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 7
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 8
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 2
Asphaltgold x Saucony Shadow 6000 Accelerate Decelerate Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur