And do we love it...Ja! Lekker terug naar de retro 80’s met deze super vette Nike Union x Air Jordan 1. Met deze nieuwe release van Jordan doe je dat natuurlijk in een stijl die gebaseerd is op LA streetwear. Niemand minder dan streetwear gigant Union is gevraagd om de collab te realiseren. Houden we van! Deze release maakt dan wel gebruik van het Air Jordan 1 Retro High OG basismodel, maar met dit exemplaar heb je nét even wat meer streetwise aan je voeten. Hoewel de sneaker pas vanaf 17 november in het straatbeeld verschijnt, geven we je nu alvast een review om van te watertanden.

De nu al legendarische Union x Air Jordan 1 sneakers zijn uitgevoerd in twee verschillende colorways. Kies voor de klassieke maar retro-chique “black toe” of maak je collectie compleet met de niet te evenaren kleurencombinatie van white/blue. De Union x Air Jordan is voorzien van chaotisch ogende stiksels die toch een georganiseerde afwerking achterlaten. De bovenkant van de Nike Union x Air Jordan 1 maakt gebruik van soepel getrommeld leer. Aan de zijkanten zien we een vetgedrukt Air Jordan logo met wings. Nét onder het retro logo mag de UN/LA flap natuurlijk niet ontbreken.

Of je met de vette colorway en baggy stitches nou teruggevoerd wordt naar de jaren 80 of 90, wij zijn super excited dat de sneaker bijna voor de deur staat. Mark your calendars; 17 November!

Union x Air Jordan 1 "Black"
Stijlcode: BV1300-106
Releasedatum 17 November, 09:00
Verkooppagina: klik hier

Union x Air Jordan 1 "Blue"
Stijlcode: BV1300-146
Releasedatum: 17 November, 09:00
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur