Tim
Geschreven door
Tim

Bad Bunny, de wereldwijd bekende Latin-artiest, werkt al enige tijd samen met Adidas. De samenwerking omvat een grote collectie sneakers en kleding die de unieke stijl en creativiteit van Bad Bunny weet te combineren met de sportieve en creatieve visie van Adidas.

De samenwerking tussen Bad Bunny en Adidas zorgde voor veel opwinding onder fans van zowel de artiest als het merk. Het toonde een fusie van streetwear-invloeden, levendige kleuren en gedurfde designelementen die passen bij Bad Bunny's artistieke persoonlijkheid.

Het begon met Bad Bunny x Adidas Forum sneakers, waarbij het Forum-model, een klassiek Adidas-model, werd opnieuw ontworpen met opvallende details en materialen die de individualiteit van Bad Bunny weerspiegelden. Na een reeks van succesvolle collabs is het nu de beurt aan een nieuw hoofdstuk, waarbij de Adidas Campus een hoofdrol speelt. Het gaat hier om een release die een stuk ingetogener is dan de vorige release, namelijk: de Bad Bunny x Adidas Campus "Brown".

Bad Bunny x Adidas Campus Brown Foto 4
Bad Bunny x Adidas Campus Brown Foto 5

De Bad Bunny x Adidas Campus "Brown" dropt op zaterdag 15 juli

Deze nieuwste versie van de Bad Bunny x adidas Campus heeft een bovenwerk van bruin suède dat subtiel wordt gecontrasteerd door een donkerdere tint bruin dat is toegepast op het Three Stripes-logo op de zijkant. Ontwerpkenmerken van het model zijn de pluche gewatteerde kragen, dubbele tongen, het opvallende hielontwerp en Bad Bunny's logo's op de tongen en inlegzolen. Andere details van dit paar zijn het Sail-rubber dat over een klein deel van het bovenwerk loopt, touwveters, witte Campus-logo's op de zijkant en een extra set veters met Bad Bunny-logo op de uiteinden.

Zie jij deze release wel zitten? Check dan de verkooppunten en zet de releasedatum 15 juli in je agenda.

Bad Bunny x Adidas Campus Brown Foto 6

Bad Bunny x Adidas Campus "Brown"

29
Jul 2023
Bad Bunny x Adidas Campus "Brown"

Bad Bunny x Adidas Campus "Brown"

ID2529
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim