Wie kent 'm onderhand niet? Benito Antonio Martínez Ocasio, beter bekend als Bad Bunny. Hij trok voor het eerst de aandacht met zijn nummer "Diles" uit 2016, wat leidde tot een platencontract bij Hear This Music. Hij haalde de Amerikaanse Billboard Hot 100 met zijn single "Mia" uit 2018 met Drake, en zijn debuutalbum, "X 100pre" uit 2018 haalde de nummer 11 positie in de Amerikaanse Billboard 200. Zijn derde soloalbum, "El Último Tour Del Mundo" uit 2020, werd het eerste volledig Spaanstalige album dat bovenaan de Billboard 200 kwam.

Bad Bunny's samenwerking met Adidas weerspiegelt hun gedeelde waarden van innovatie, creativiteit en zelfexpressie. Deze langdurige samenwerking heeft inmiddels verschillende succesvolle collabs opgeleverd. Vandaag werd bekend gemaakt dat beide partijen met een nieuwe Campus sneaker zullen gaan komen. We blikken vooruit op de release van deze Bad Bunny x adidas Campus "Deep Brown".

Bad Bunny x adidas Campus Deep Brown Foto 4

Waarschijnlijk dropt deze Campus sneaker in de lente van 2024

Deze uitvoering van de Adidas Campus is voorzien van "Deep Brown" gekleurd suede op de toe box, middenvoet en de vlakken rond de veters, aangevuld met Tan-kleurig leer op de three stripes. Het kenmerkende "el ojo" logo van Bad Bunny is uitgevoerd in lichtroze en siert de tong, samen met bijpassende veteroogjes aan de bovenkant, Campus branding en co-branded kunstleren binnenzolen. Het ontwerp wordt afgerond met krijttinten op de mesh kraag, rubberen elementen op de hiel en de middenvoet en een stevige rubberen zool.

De Bad Bunny x adidas Campus "Deep Brown" zal droppen in het voorjaar van 2024. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Bad Bunny x adidas Campus "Deep Brown"

Datum nog
niet bekend
Bad Bunny x adidas Campus "Deep Brown"

Bad Bunny x adidas Campus "Deep Brown"

ID2534
Alle verkooppunten
Bad Bunny x adidas Campus Deep Brown Foto 2
Bad Bunny x adidas Campus Deep Brown Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur