Tim
Geschreven door
Tim

Bad Bunny gaf ons tijdens CinemaCon in Las Vegas al een voorproefje van zijn aankomende collab met Adidas. Er is gekozen voor de Adidas Response CL sneaker die op vrijdag 23 juni zal worden gedropt. We blikken vooruit op de release van deze bijzondere, bijna volledig in het zwart gehulde Bad Bunny x Adidas Response CL "Black".

Tijdens het CinemaCon event in Las Vegas kondigde Bad Bunny aan dat hij de hoofdrol zal gaan spelen in de aankomende live-action Sony Marvel-film genaamd El Muerto, wat "The Dead One" betekent in het Engels. De film zal uitkomen op 12 januari 2024. In de film speelt Benito de rol van "El Muerto", een superkrachtige worstelaar.

Als kers op de taart was hij dus ook te zien op deze nieuwe samenwerking met Adidas, die zal worden geleverd in een zwarte colorway met kleuraccenten op de Three Stripes en op de badge die op de hak is geplaatst. Ook zien we het derde ooglogo van Bad Bunny op de hielen, samen met een konijntje en Adidas branding op de inlegzolen.

We zijn enthousiast, want het kan geen kwaad een keer iets anders te rocken. De sneaker dropt vrijdag 23 juni bij diverse webshops.

Bad Bunny x Adidas Response CL "Black"

23
Jun 2023
Bad Bunny x Adidas Response CL "Black"

Bad Bunny x Adidas Response CL "Black"

ID0805
Alle verkooppunten
Bad Bunny x Adidas Response CL Black Foto 4
Bad Bunny x Adidas Response CL Black Foto 5
Bad Bunny x Adidas Response CL Black Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim