Tim
Geschreven door
Tim

Na eerdere succesvolle collabs met bekende fashion merken als Prada en Gucci, kondigt Adidas een nieuwe samenwerking aan met niet zómaar een merk. Het nieuws kwam vandaag naar buiten dat Adidas samen met Balenciaga binnenkort een sneaker gaat droppen, het gaat hier om de adidas x Balenciaga Triple S.

Dankzij nieuw opgedoken foto's krijgen we een sneak peek van de sneaker, zodat we een beeld krijgen hoe de sneaker eruit zal komen te zien. Het gaat hier om het Balenciaga Triple S model dat is voorzien van de welbekende Three Stripes van Adidas. De colorway lijkt inspiratie te putten uit de Adidas Superstar, met zowel een witte basis als verduisterde overlays en logo's. De constructie daarentegen lijkt meer op het bekende design van Balenciaga, te zien aan de zool en de zijpanelen.we zien de merknaam Balenciaga vrij opvallend aanwezig aan de zijkant en aan de achterkant, waar ook een Adidas logo te zien is.

Voorlopig moeten we het doen met deze foto's en schaarse informatie, maar wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim