BAPE viert zijn 30e verjaardag en slaat wederom de handen ineen met Adidas. In het geval van deze BAPE x adidas Stan Smith "30th Anniversary" toveren beide partijen de Stan Smith sneaker om tot een schoen die zowel de unieke stijl van BAPE bevat alsmede de tijdloze looks van Adidas weet te behouden. Deze samenwerking is het volgende hoofdstuk van succesvolle samenwerking, na hde release van eenForum Low en een exclusieve adidas x Bape Golf collectie

Deze versie van de adidas Stan Smith straalt verfijning uit in de kleuren Cloud White, met kenmerkende BAPE-elementen. Het leren bovenwerk heeft een BAPE camoprint, als eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk. Het hiellipje is voorzien van levendige BAPE camo, voor een opvallend contrast.

Opvallende details zijn de Metallic Gold accenten op de Stan Smith tekst en een speciale 30th Anniversary BAPE lace dubrae. Het iconische Stan Smith portret op de tong is vervangen door BAPE's APE logo dat is uitgevoerd in het goud. Extra gouden BAPE-branding is te zien op de hiellipes en de binnenzool, terwijl een crèmekleurige tussenzool en buitenzool het elegante ontwerp afmaken.

De voorlopige releasedatum staat op 18 november 2023. Mocht daar nog iets aan veranderen, dan laten we je dat weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

BAPE x adidas Stan Smith "30th Anniversary"

Nov
18
BAPE x Adidas Stan Smith 30th Anniversary "White"

BAPE x Adidas Stan Smith 30th Anniversary "White"

IG1115
Alle verkooppunten
BAPE x adidas Stan Smith 30th Anniversary Foto 1
BAPE x adidas Stan Smith 30th Anniversary Foto 6
BAPE x adidas Stan Smith 30th Anniversary Foto 4
BAPE x adidas Stan Smith 30th Anniversary Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur