Tim
Geschreven door
Tim

Wie kent 'm niet? Bartholomew Jojo Simpson, beter bekend als "Bart Simpson" van de animatieserie The Simpsons. Onze gele vriend krijgt volgens diverse bronnen binnenkort zijn eigen sneaker, die (niet officieel) zijn naam zal dragen. Wij blikken alvast vooruit op de release van deze Nike SB Dunk Low "Bart Simpson".

Het afgelopen jaar zijn The Simpsons een exclusieve samenwerking aangegaan met Adidas, die de cast van de animatieserie hun eigen kenmerkende sneakers gaven. Met deze Nike SB Dunk Low "Bart Simpson" volgt Nike SB het voorbeeld van hun concurrent, al gaat het hier dan niet om een officiële samenwerking. De sneaker krijgt tóch de naam Bart Simpson mee, omdat de kleuren direct doen denken aan de ondeugende rebel. De colorway die is gebruikt doet dan ook sterk denken aan Bart's feloranje T-shirt, door de toevoeging van oranje suède overlays. Zelfs zijn blauwe korte broek en schoenen worden niet vergeten, deze kleuren zijn namelijk toegepast op de voering en buitenzool. Bart's gele lichaamskleur is gebruikt als basiskleur.

Er is nog geen releasedatum bekend, maar wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike SB Dunk Low "Bart Simpson"

07
May 2022
Nike SB Dunk Low "Bart Simpson"

Nike SB Dunk Low "Bart Simpson"

BQ6817-602
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim