Tim
Geschreven door
Tim

Dapper Dan, wiens echte naam Daniel Day is, is een bekende modeontwerper uit Harlem, New York City. Hij wordt algemeen erkend voor zijn invloedrijke werk in de jaren 1980, waar hij het concept van "knock-up" mode introduceerde. Dapper Dan verwierf bekendheid door het creëren van aangepaste kleding en accessoires door zich high-end logo's van luxemerken opnieuw toe te eigenen op zijn ontwerpen, vaak met gebruik van materialen zoals leer, bont en andere weelderige stoffen.

Inmiddels is bekend geworden dat Puma en Dapper dan op vrijdag 14 juli samen met een collab gaan komen in de vorm van de Dapper Dan x Puma Clyde Pre-Game Runway.

Ga de samenwerking aan met een modeontwerper en deze Clyde Pre-Game Runway sneaker is het resultaat

De Puma Clyde is een klassieke sneaker die een speciale plaats inneemt in de geschiedenis van het merk. De schoen werd oorspronkelijk uitgebracht in 1973 als schoen met voor de legendarische basketballer Walt "Clyde" Frazier. De sneaker won al snel aan populariteit vanwege zijn slanke ontwerp en zijn prestaties op het veld.

Op vrijdag 14 juli dropt de sneaker dus in een make-over versie, voorzien van een bruin, roze en groene colorway die sterk doet denken aan een high-end brand.

Dapper Dan x Puma Clyde Pre-Game Runway

14
Jul 2023
Dapper Dan x Puma Clyde Pre-Game Runway

Dapper Dan x Puma Clyde Pre-Game Runway

392083-01
Alle verkooppunten
Dapper Dan x Puma Clyde Pre Game Runway Foto 5
Dapper Dan x Puma Clyde Pre Game Runway Foto 6
Dapper Dan x Puma Clyde Pre Game Runway Foto 4
Dapper Dan x Puma Clyde Pre Game Runway Foto 7
Dapper Dan x Puma Clyde Pre Game Runway Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim