Morgen staat misschien wel dé Air Jordan 1-release van dit jaar op de planning, de nu al mega populaire Air Jordan 1 Retro High OG "Shadow 2.0". Terwijl deze warmere maanden eigenlijk meer om levendige kleuren vraagt, dropt Jordan morgen toch een vrij neutraal gekleurde sneaker die in theorie meer geschikt is voor de Herfst. Maak je geen illusies, deze sneaker zal uitverkopen al voor het de planken van de winkels raakt.

Zoals de "2.0" naam al doet vermoeden, is deze colorway geïnspireerd op de inmiddels iconische Air Jordan 1 High "Shadow" uit 2018 die inmiddels voor mega bedragen op marketplaces worden verkocht.

De Jordan 1 Shadow 2.0 is een ode aan een klassieker

Air Jordan 1 Shadow 20 foto 8
Air Jordan 1 Shadow 20 foto 7

In de afgelopen jaren hebben we handen vol aan re-releases gezien van Jordan 1 klassiekers en morgen is het de beurt aan de Air Jordan 1 "Shadow". De colorway - toepasselijk de "Shadow 2.0" genoemd - draait de color blocking van de oorspronkelijke Shadow om, maar daar blijft het niet bij. De sneaker heeft qua color blocking meer weg van de "Chicago", de leren constructie van de sneaker heeft zwart als basis, gevolgd door contrasterende grijze suède overlays, terwijl witte tussenzolen en zwarte rubberen buitenzolen het monochromatische design afronden.

Deze sneaker dropt morgen om 09:00 via diverse verkooppunten. We raden je dan ook aan om onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina goed in de gaten te houden.

Verkooppunten Air Jordan 1 Retro High OG "Shadow 2.0"

May
15
Air Jordan 1 Retro High OG "Shadow 2.0"

Air Jordan 1 Retro High OG "Shadow 2.0"

555088-035
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur