De Nike Terminator is een klassieke basketbalsneaker die sinds de introductie in de jaren 80 een iconisch onderdeel is van het aanbod sneakers van Nike. De Terminator staat bekend om zijn herkenbare looks en opvallende ontwerp en is een symbool geworden van zowel prestaties als fashion statement.

Het afgelopen jaar heeft de Nike Terminator een comeback van jewelste gemaakt in verschillende kleurstellingen en samenwerkingen, waardoor de sneaker nu nog populairder is bij een breed scala aan sneakerliefhebbers en verzamelaars. Zijn tijdloze ontwerp en rijke historie hebben hier zeker aan bijgedragen.

Deze Nike Terminator Low "Gum Dark Brown" is de meest recente aankondiging van het model. Ook staat de schoen op het punt van droppen, want donderdag 12 oktober is het al zover.

Nike Terminator Gum Dark Brown Foto 6

De Nike Terminator Low "Gum Dark Brown" kan 12 oktober zomaar hard gaan

We zien een stealthy look toegepast worden op de Nike Terminator Low "Gum Dark Brown", namelijk een stijlvolle combinatie van Zwart, Medium Ash en Gum Dark Brown. De constructie van de schoen bestaat uit een mix van leer, harig suède en mesh materialen, strategisch ontworpen met perforaties op de toebox om het ademend vermogen te verbeteren.

De zwarte basis wordt aangevuld met overlays van Medium Ash, wat een aantrekkelijk contrast creëert. Het gestroomlijnde ontwerp strekt zich uit tot de tong, veters en binnenvoering, allemaal versierd in een geraffineerde zwarte tint. De verstevigde tonglabels zijn voorzien van opvallende rode Swooshes en op de hakken prijkt trots de iconische "NIKE" branding. Voor extra duurzaamheid en een finishing touch is de schoen voorzien van een stevige donkerbruine rubberen Gum zool.

Wees er op tijd bij, want deze sneaker kan op 12 oktober zomaar hard gaan.

Nike Terminator Low "Gum Dark Brown"

Oct
12
Nike Terminator Low "Medium Ash"

Nike Terminator Low "Medium Ash"

FV0396-001
Alle verkooppunten
Nike Terminator Gum Dark Brown Foto 7
Nike Terminator Gum Dark Brown Foto 1
Nike Terminator Gum Dark Brown Foto 4
Nike Terminator Gum Dark Brown Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur