Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk SB staat bekend om zijn hoge en lage silhouet en veelzijdige ontwerp. De sneaker van Nike werd al snel een favoriet onder skaters en sneakerliefhebbers. Wat de Dunk SB zo bijzonder maakt, is de grote verscheidenheid aan kleurstellingen, samenwerkingen en thematische releases. Van samenwerkingen met bekende artiesten en merken tot releases die zijn geïnspireerd op feestdagen en evenementen. De Dunk SB is een canvas voor creatieve expressie.

Waar de Nike Dunk SB ook om bekend staat is zijn comfortabele pasvorm, gewatteerde kraag en responsieve demping. Deze eigenschappen maken de Dunk SB niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor skateboarders. In de loop der jaren is de Nike Dunk SB zijn oorspronkelijke doel ontstegen en een symbool van zelfexpressie geworden. Of je nu een skateboarder bent die grenzen verlegt, een sneakerhead die limited releases verzamelt of gewoon iemand die een tijdloos ontwerp waardeert, de Nike Dunk SB heeft een plek in de harten van degenen die zowel stijl als inhoud waarderen.

O 29 augustus gaat Nike weer een samenwerking aan, in dit geval met niemand minder dan Yuto Horigome. Yuto Horigome is een professionele skateboarder uit Japan. Hij kreeg veel erkenning voor zijn indrukwekkende skills en prestaties in de skateboardwereld.

Horigome's doorbraak kwam toen hij zijn eerste grote internationale wedstrijd won, de 2018 Street League Skateboarding (SLS) Pro Open in Londen. Deze overwinning zette hem meteen op de wereldwijde skateboardkaart. Hij bleef meedoen aan SLS-evenementen en andere prominente skateboardwedstrijden.

Yuto en Nike komen op 29 Augustus met een gezamenlijke sneaker, namelijk deze Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB die om 9 uur in de ochtend zal droppen.

Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB Foto 7
Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB Foto 8

Skills en premium materialen komen samen op deze Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB

Deze Yuto x Nike SB Dunk Low is gemaakt van eersteklas leer, suède en mesh materialen. Hij heeft een witte basis met grijze overlays en chocolate brown details rond de kraag en rubberen buitenzool. Roze accenten op de hielen en onder de voet met co-branded tong labels, cross-feature borduursel op de laterale enkel met speciale grafische inlegzolen maken het ontwerp compleet.

De schoenen worden geleverd met een extra set veters en in een speciale verpakking. We verwachten dat de sneaker hard zal gaan, zet dus je wekker om een paartje te kunnen scoren!

Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB

29
Aug 2023
Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB

Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB

FQ1180-001
Alle verkooppunten
Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB Foto 1
Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB Foto 4
Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB Foto 5
Yuto Horigome x Nike Dunk Low SB Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim