Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk sneaker is een tijdloos icoon in de schoenenwereld. De Dunk werd door Nike oorspronkelijk in 1985 uitgebracht als basketbalschoen, maar kreeg ook een culturele betekenis door de samenwerking met artiesten, muzikanten en ontwerpers. Het veelzijdige ontwerp en het kenmerkende silhouet dat verkrijgbaar is in een high en low versie hebben 'm tot een favoriet onder sneakerliefhebbers gemaakt.

De zomer is nog onderweg, waardoor de release van deze Nike Dunk Low Retro "Clear Jade" die op 15 augustus staat nog precies op tijd om te rocken tijdens het lekkere weer.

Nike Dunk Low Retro Clear Jade Foto 6
Nike Dunk Low Retro Clear Jade Foto 7

Net als de Air Max 1 krijgt de Dunk een heerlijke zomerse "Clear Jade" kleurstelling

Nike komt dus de 15e van augustus met een nieuwe tweekleurige Dunk Low uit in een "Clear Jade" colorway. De kleurstelling is eerder al gespot op de Nike Air Max 1, wat een groot succes is gebleken. De kleuren passen uitstekend bij de zomermaanden, zoals je kunt zien aan de foto's.

De Dunk gaat gekleed in een wit en Clear Jade kleurenschema. Deze Nike Dunk Low is volledig gemaakt van leer met een mesh tong en voering. De basis is wit met Clear Jade overlays, Swooshes en een rubberen buitenzool. Witte tongen, veters, geborduurde branding op de hielen en een witte tussenzool maken het ontwerp af.

Scoor deze Nike Dunk Low Retro "Clear Jade" vanaf dinsdag 15 augustus, de sneaker gaat om 9 uur 's morgens live.

Nike Dunk Low Retro Clear Jade Foto 4

Nike Dunk Low Retro "Clear Jade"

22
Aug 2023
Nike Dunk Low Retro "Clear Jade"

Nike Dunk Low Retro "Clear Jade"

DV0833-101
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Retro Clear Jade Foto 3
Nike Dunk Low Retro Clear Jade Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim