Nike blijft doorknallen met nieuwe releases van de Nike Dunk. Het model is de laatste maanden mega populair, wat ook goed te zien is bij de release van iedere nieuwe Dunk. Tot nu toe zijn alle paartjes die de afgelopen maanden zijn uitgebracht stijf uitverkocht. Wij verwachten bij de release van deze Nike Dunk High Dark Sulfur hetzelfde scenario.

De zomer is bijna aangebroken en de Nike Dunk High "Dark Sulphur" leent zich door zijn lekkere frisse colorway uitstekend voor het warmere weer. De sneaker is zowel gewaagd als eenvoudig, het hoge model is voorzien van een witte leren basis die wordt onderbroken door de lichte donkere zwavelgele tint op de overlays, swooshes, de binnenvoering en de rubberen buitenzool. Ten slotte ronden een witte tussenzool, veters en tongen het tweekleurige ontwerp af.

De releasedatum van deze Nike Dunk High Dark Sulfur staat op Vrijdag 16 April en zal via verschillende verkooppunten verkrijgbaar zijn. Wees er op tijd bij, want ook deze release zal binnen no-time uitverkocht zijn.

Nike Dunk High Dark Sulfur Foto 3
Nike Dunk High Dark Sulfur Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur