Tim
Geschreven door
Tim

"Houston we have a problem", of in het geval van deze aankomende Nike Air Force 1 Low "H-Town" een waar luxeprobleem. Iedereen in Houston (ook wel bekend als H-Town) en ook iedereen die de stad een warm hart toedraagt zal deze sneaker binnenkort willen coppen. Ook als je niets met de stad Houston hebt, is het zeker de moeite waard om deze sneaker nauwlettend in de gaten te houden. Het gaat hier om een eerbetoon aan de geschiedenis en cultuur van Houston.

Zoals de naam al doet vermoeden, viert deze "H-Town" Nike Air Force 1 Low die hier wordt getoond de stad Houston. Volgens de productbeschrijving van Nike, verwijst de color blocking naar de chromen afwerking van de iconische "slab cars" die vaak te zien zijn in de stad. De verschillende prints op en in de schoen zijn geïnspireerd op de hip-hop cultuur van Houston. De schoen maakt gebruik van een zwart fluwelen bovenwerk en wordt gecompenseerd door lederen overlays. De sneaker heeft ook een speciale veter dubrae onderaan de wreef.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "H-Town"

12
Nov 2022
Nike Air Force 1 Low "H-Town"

Nike Air Force 1 Low "H-Town"

DZ5427-001
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low H Town Foto 8
Nike Air Force 1 Low H Town Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim